Triatlonový klub katedry informatiky

LH24 2016

LH24 2016

Taťána Funioková, 25. 01. 2016

Letošní LH24ka byla pro mě už třetí, ale poprvé se mi podařilo "splnit plán". Pro úplnost: ročník 2014 pro mě skončil po 3. kole omrzlými prsty, 2015 skončil po 5. kole kombinací nevhodně zvoleného jídelníčku (přece se nebudu zdržovat jídlem když se "závodí"...) a nedostatkem suchého oblečení (primadona, co se jí nechce běhat v mokrém...). 

Letos jsem si dala rovnou dva závazky:
(1) neodjedu - jako poslední dva ročníky - v noci směr Ostrava (preventivně jsem si zakázala googlit spoje...);
(2) celých 24h co nejlépe využiju a pokusím se podpořit hypotézu, že výše zmíněné počty 3 a 5 jsou první dva členy aritmetické posloupnosti (a1=3, d=2).

Ponaučena, rozhodla jsem se připlatit si za pokoj a vyřešit tak problém se sušením oblečení. Druhý pilíř mé nové strategie spočíval v tom, že od dokončení 2. kola budu pravidelně navštěvovat gastro a jíst a jíst... Když to vemu kolem a kolem, vlastně jsem si koupila víkendový pobyt (přesněji jednu noc s plnou penzí) na Sepetné, v rámci kterého budu chodit na ozdravné procházky po okolí.

No co budu povídat, bylo tak jak píšu výše. Po každém kole jsem poctivě došla na pokoj, vysušila vlasy a převlíkla co bylo potřeba. Nehorázně času jsem s někým klábosila a dopřávala si jídla kterých se během roku ani nedotknu. Nejen, že jsem neměla břichabol, jak to u mě většinou bývá, ale kromě toho 6. kola to ani nějak extra nebolelo. (Jediné, co už asi nikdy nebudu schopná optimalizovat, je citlivost mých prstů na chlad, prostě památka na ročník 2014.) Pěkně to vystihla Klárka Rampírová - něco v tom smyslu, že se budu flákat víc než poslední dva ročníky a nakonec z toho bude moje nejvyšší skóre :-) 

"Flákání" zafungovalo, a nakonec to byl můj nejhezčí ročník. Trochu se obávám, že i poslední, protože na těch 9 prostě nemám a kazit si takovou krásnou postupku... no nevím... Ale třeba bych mohla začít skládat postupku štafetovou :-)

Jako vždy luxusní fotodokumentace od Lukáše Podoláka, úsměvy od Zdenka Cypry a mnohých dalších - za to vše jsem moc vděčná, děkuji!

LH24 2016 - 7x

záznam z garminu (čas bez ozdravných přestávek):

https://connect.garmin.com/modern/activity/1026821768