Triatlonový klub katedry informatiky

Pustevny (TT) - prostě do kopce

Pustevny (TT) - prostě do kopce

Taťána Funioková, 19. 09. 2023

63gramů ... tolik jsem ušetřila výměnou duše v podvečer startu. Že jsem se pak musela uklidňovat 100g čokolády, protože mi nešla nafoukat? No... čokoládu bych do sebe beztak narvala i tak, takže jsem navýšila jen o 37g a to se při časovce do vrchu hodí. Jako běžkyně jsem se závodům do vrchu vyhýbala (nechtěla jsem si kazit statistiky posledním místem). Na kole je to ale teprve můj pátý závod, o zkažené statistiky se tedy bát nemusím a mohu s klidem zahájit experiment týkající se vlivu závodního tlaku na mé cyklistiké sportovní výkony.

10stupňů ... ani tolik neukazuje teploměr když zahajuji své rozjetí, které plní zároveň úlohu dopravy na start. Přemýšlím jestli 55km není už trochu moc... A ty Hukvaldy se tež asi daly objet...

12minut ... před svým startem se o něm dovídám. Teď jsem ráda, že jsem se stihla rozjet. Ani u registrace se mi nepodařilo zjistit "kdo, kdy", ale že budu startovat hned druhá jsem nějak nečekala.

25:35 ... téměř tolik času trávím v páté zóně a nemůžu se rozhodnout jestli přepaluju nebo se flákám (přiznávám, že doteď nevím, co s tím kopcem dělat)

Až Stravě jsem uvěřila, že teda ten PR mám, nějaká minuta zase dole, takže asi jo, závodní atmosféra má zřejmě pozitivní vliv na mou výkonnost. Bude ovšem potřeba ještě nasbírat nějaká další data. 

O tom, že to to byla fakt před startem rychlovka svědčí i fakt, že jsem si aktivitu nestihla rozdělit, ale někde tam uprostřed je ten kopec

strava: https://www.strava.com/activities/9861072160

garmin: https://connect.garmin.com/modern/activity/12037077215

Domů si dokonce vezu i medaili, bo když jste 4 v kategorii, tak je šance 3:1, že ji dostanete :-)

Tak, teď jen ve zdraví přežít do prvních jarních závodů a snad znovu a třeba lépe!